A Birthday Gift

This necklace is a birthday gift that I got in Auckland, New Zealand. It is a fishhook pendant carved out of bone. I traveled to New Zealand and lived there while attending boarding school. I wasn’t able to bring the necklace with me because it is still at my parents home in Tasiilaq which is in East Greenland. That’s why I decided to bring a picture on my phone instead.

Thala · 20 · High School Student · Nuuk, Greenland

Una ujameq Aucklandimi New Zealandimiittumi inuuissiorninni tunissutisiaraara.  Aalisaatit oqummersaraat saanermik sanaaq. Efterskolimiinninni New Zealandimi najugaqarpunga. Maanga ujameq nassarsimasinnaanngilara, tassami Tasiilami Tunumi angajoqqaamma angerlarsimaffianiimmat. Taamaammat aalajangerpunga mobiilima assiliivianik assiliniarlugu.  

Thala · 20 · Gymnasiami atuartoq · Nuuk, Kalaallit Nunaat

Denne halskæde er en fødselsdagsgave som jeg fik i Auckland, New Zealand. Det er et fiskekrogsvedhæng lavet af ben. Jeg rejste til New Zealand og boede der mens jeg var på efterskole. Jeg var ikke i stand til at tage halskæden med mig fordi den stadig er hjemme hos mine forældre i Tasiilaq, som er i Østgrønland. Så jeg besluttede mig for at tage et billede på min mobil med i stedet.

Thala · 20 · Gymnasieelev · Nuuk, Grønland