A Birthday Gift

This necklace is a birthday gift that I got in Auckland, New Zealand. It is a fishhook pendant carved out of bone. I traveled to New Zealand and lived there while attending boarding school. I wasn’t able to bring the necklace with me because it is still at my parents home in Tasiilaq which is in East Greenland. That’s why I decided to bring a picture on my phone instead.

Thala

Una ujameq Aucklandimi New Zealandimiittumi inuuissiorninni tunissutisiaraara.  Aalisaatit oqummersaraat saanermik sanaaq. Efterskolimiinninni New Zealandimi najugaqarpunga. Maanga ujameq nassarsimasinnaanngilara, tassami Tasiilami Tunumi angajoqqaamma angerlarsimaffianiimmat. Taamaammat aalajangerpunga mobiilima assiliivianik assiliniarlugu.  

Thala

Denne halskæde er en fødselsdagsgave som jeg fik i Auckland, New Zealand. Det er et fiskekrogsvedhæng lavet af ben. Jeg rejste til New Zealand og boede der mens jeg var på efterskole. Jeg var ikke i stand til at tage halskæden med mig fordi den stadig er hjemme hos mine forældre i Tasiilaq, som er i Østgrønland. Så jeg besluttede mig for at tage et billede på min mobil med i stedet.

Thala